De tandartspraktijk

Timko is gevestigd in hartje centrum van Eindhoven en is hierdoor zeer goed bereikbaar. In onze tandartspraktijk beschikken we over de belangrijkste specialisten op het gebied van tandheelkunde, welke gebruik maken van de nieuwste technieken. In onze moderne tandartspraktijk bieden onze tandartsen en orthodontisten u de best mogelijke behandeling bieden, zonder u door te hoeven verwijzen.

Neem contact op

Wij werken op afspraak en laten onze patiënten niet graag wachten. Daarom vragen wij u vriendelijk om een aantal minuten eerder aanwezig te zijn voor uw geplande afspraak. Zo krijgt iedere patiënt de tijd en de aandacht die hij/zij nodig heeft. Onze kliniek is ingesteld op het hele gezin, wij kunnen veel vormen van mondzorg bieden aan alle leeftijden. Een voordeel van onze meerdere specialismen onder het zelfde dak is dat er veel medische kennis aanwezig is. Er wordt snel, duidelijk en goed gecommuniceerd.

Ons team

Het team van Tand- en Mondzorg kliniek Timko bestaat uit tandartsen, orthodontisten, assistenten, sterilisatiemedewerkers, administratie en floormanagement. Ons team hecht veel waarde aan het informeren van de patiënt. Wat zijn uw wensen, wat zijn de mogelijkheden, wat is ons advies en wat zijn de kosten. Het vertrouwen en de tevredenheid krijgen die u verdient. Bekijk ons team.

Inschrijven nieuwsbrief, blijft op de hoogte van Timko: